COXO®

Систем за сукција на дентални аеросоли

Сакаме да потенцираме дека дури и за време на пандемија, сѐ уште е безбедно да се оди на стоматолог, а со COXO® системот за сукција на дентални аеросоли сакаме да го направиме тоа уште побезбедно, како за пациентите, така и за лекарите.

Зошто COXO®?

Заштитете се себе и вработените во Вашата стоматолошка ординација.
Заштитете ги пациентите.
НОВИ КОЛИЧИНИ со НОВА ЦЕНА од САМО €846 (со вклучен ДДВ) и можност за ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ!

Нов стандард за контрола на денталните аеросоли

Супер силна сукција и неутрализација на аеросолни честички кои содржат ВИРУСИ, бактерии, крв итн.
Изработен според официјалните меѓународни препораки за заштита на стоматолозите и нивните пациенти, одобрен од страна на FDA и MHRA.