Нашата Мисија

Нудиме голем број општи и специјализирани решенија кои одговараат на сите потреби од една стоматолошка ординација:
  • Стоматолошка опрема
  • Отворени имплант системи
  • CAM/CAD стоматологија
  • COXO®
  • ROOTT ™
  • Amber® Mill
ПроизводиКонтактирајте нѐ

Зошто да нѐ изберете нас

Може да помогнеме при имплементација на нови стандарди за контрола на инфекции во стоматолошките ординации, бесплатна обука за светски водечки бренд на отворени имплант системи и услуги од областа на CAM/CAD стоматологија.

Најнови вести

Бидете во тек со нашите најнови објави

Нов стандард за контрола на дентални аеросоли

Денес е јасно дека аеросолите имаат примарна улога во здравјето на стоматолошките работници. Ризикот е толку голем што OSHA ги наведува стоматолозите како професија со “многу висок ризик” за изложеност на COVID-19.

CAM / CAD стоматологија

CAD / CAM стоматологијата е гранка на стоматолошката протетика која се бави со компјутерски потпомогнат дизајн и производство на забни протези, вклучувајќи коронки, лежишта за коронки, фурнири, мостови, стоматолошки импланти, протези (мобилни или фиксни) и ортодонтски помагала.

3 days ago

Denticija Import
✨ Реставрации со Amber® Mill - совршена рамнотежа на физички својства и естетски вредности за стабилност и природност ✨✅ Amber® Mill демонстрира опалесцентна карактеристика на природните заби.✅ Amber® Mill покажува флуоресценција како онаа кај природните заби.✅ Amber® Mill дури и без боење имаат природен континуитет на бојата.💖 Реставрациите со Amber® Mill имаат живописна, дефинитивна и значителна визуелна разлика во нивниот исход. Тоа е резултат од одличната опалесценција и флуоресценција на Amber® Mill.🦷 Сите природни заби покриени со глеѓ имаат т.н. опалесценција:🔵 изгледаат синкаво кога се гледаат од рефлектирана светлина и🟡 жолтеникаво кога се гледаат во пренесена светлина.✨ Amber® Mill се првите стакло-керамички блокови од нано-литиум дисиликат кои може машински да се обработуваат - погодни за инлеи, онлеи, винири и коронки ✨ℹ️ Amber® Mill е новиот хоризонт на CAM/CAD блокови и дискови од нано-литиум дисиликат. Поради армираните механички својства и естетски вредности со практично неограничени можности за машинска обработка се исклучително поволни како за пациентите, така и стоматолошките клиники.🦷 Обратете ни се во Дентиција Импорт:🌐 denticijaimport.com.mk/📱 +389 75 238 169📧 denticijaimport@gmail.com ... See MoreSee Less
View on Facebook

Каде се наоѓаме

ул. Деко Ковачев бр. 95А 1480 Гевгелија+389 75 238 169denticijaimport@gmail.com

Работно време

Понеделник-Петок08:30 - 16:30