Контакт

Како да нѐ најдете

+389 75 238 169

denticijaimport@gmail.com

facebook.com/denticija.import

ул. Деко Ковачев бр. 95А 1480 Гевгелија

Оставете порака

Нашата цел е да обезбедиме најдобра услуга за клиентите и навремено да одговориме на сите Ваши прашања.

    Каде се наоѓаме

    ул. Деко Ковачев бр. 95А 1480 Гевгелија+389 75 238 169info.denticijaimport@gmail.com denticijaimport@gmail.com

    Работно Време

    Понеделник-Петок8:30 - 16:30