COXO® Систем за сукција на дентални аеросоли

ден52194

Category:

Description

Супер силна сукција и неутрализација на аеросолни честички кои содржат ВИРУСИ, бактерии, крв итн.

Изработен според официјалните меѓународни препораки за заштита на стоматолозите и нивните пациенти, одобрен од страна на FDA и MHRA.

Заштитете се себе и вработените во Вашата стоматолошка ординација.

Заштитете ги пациентите.

Повеќе информации: https://denticijaimport.com.mk/services/coxo/