Најнови вести

Бидете во тек со нашите најнови објави

Нов стандард за контрола на дентални аеросоли

Денес е јасно дека аеросолите имаат примарна улога во здравјето на стоматолошките работници. Ризикот е толку голем што OSHA ги наведува стоматолозите како професија со “многу висок ризик” за изложеност на COVID-19.

CAM / CAD стоматологија

CAD / CAM стоматологијата е гранка на стоматолошката протетика која се бави со компјутерски потпомогнат дизајн и производство на забни протези, вклучувајќи коронки, лежишта за коронки, фурнири, мостови, стоматолошки импланти, протези (мобилни или фиксни) и ортодонтски помагала.

1 day ago

Denticija Import
🇨🇭Швајцарскиот бренд ROOTT™ нуди најширок можен асортиман на дентални импланти. 🦷Создадени од стоматолози за стоматолози, со водечка чистота на површините, без органски контаминанти или неоргански остатоци. 🏆За разлика од останати лимитирани производи кои се достапни на пазарот, ROOTT™ ги отфрла прекумерно комплицираните терапевтски процедури, правејќи го целото искуство пријатно и едноставно, како за пациентот така и за стоматологот. 🦷ROOTT™ создаде идеален вештачки заб кој органски се интегрира со постоечките биолошки структури на наједноставниот можен начин.🎁Составете го својот ROOTT™ Start Kit сет и добијте БЕСПЛАТНА обука за импланти!RROOTT global@roott_global 🌐 denticijaimport.com.mk/📱 +389 75 238 169📧 denticijaimport@gmail.com ... See MoreSee Less
View on Facebook