Нашата Мисија

Нудиме голем број општи и специјализирани решенија кои одговараат на сите потреби од една стоматолошка ординација:
  • Стоматолошка опрема
  • Отворени имплант системи
  • CAM/CAD стоматологија
  • COXO®
  • ROOTT ™
  • Amber® Mill
ПроизводиКонтактирајте нѐ

Зошто да нѐ изберете нас

Може да помогнеме при имплементација на нови стандарди за контрола на инфекции во стоматолошките ординации, бесплатна обука за светски водечки бренд на отворени имплант системи и услуги од областа на CAM/CAD стоматологија.

Најнови вести

Бидете во тек со нашите најнови објави

Нов стандард за контрола на дентални аеросоли

Денес е јасно дека аеросолите имаат примарна улога во здравјето на стоматолошките работници. Ризикот е толку голем што OSHA ги наведува стоматолозите како професија со “многу висок ризик” за изложеност на COVID-19.

CAM / CAD стоматологија

CAD / CAM стоматологијата е гранка на стоматолошката протетика која се бави со компјутерски потпомогнат дизајн и производство на забни протези, вклучувајќи коронки, лежишта за коронки, фурнири, мостови, стоматолошки импланти, протези (мобилни или фиксни) и ортодонтски помагала.

4 days ago

Denticija Import
ℹ️ Zirtooth® серијата се цирконски дискови за CAD/CAM системи кои овозможуваат дизајнирање прекрасни забни реставрации на побрз и поедноставен начин.✨ Запознајте го квалитетот постигнат од производ со оптимизираната суровина.Технологија која прави разлика 👇✔️ Напредна технологија.✔️ Разлика во квалитетот.Побрзо, поедноставно, поубаво 👇✔️ Прекрасни резултати со едноставна процедура за работа.🟡 Zirtooth™ Multi NEO е направен од 100% премиум цирконски прав (YTZ) стабилизиран со Tosoh Yttria, кој користи најнов процес на хидролиза и нано-технологија, што резултира со поголема јачина при виткање и отпорност на кршење.🔵 Zirtooth® MultiLuster е градиент блок со иста цврстина од цервикален до инцизален. Има природна нијанса и одлично ја репродуцира трансмисивноста на инцизалните и оклузалните површини.🟢 Zirtooth® UltraLuster се карактеризира со извонредна сила и пропустливост за светлина, што го прави погоден за широк опсег на протетика.Обратете ни се во Дентиција Импорт:🌐 denticijaimport.com.mk/📱 +389 75 238 169📧 denticijaimport@gmail.com ... See MoreSee Less
View on Facebook

Каде се наоѓаме

ул. Деко Ковачев бр. 95А 1480 Гевгелија+389 75 238 169denticijaimport@gmail.com

Работно време

Понеделник-Петок08:30 - 16:30